İçindekiler: 1 paket margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yumurta 3 yemek kaşığı irmik 1 çay bardağı sıvı yağ Aldığı kadar un Üzerine fındık Şerbeti İçin:...
7 Ağustos 2013 Çarşamba 17:11Bu haber 641 kez okundu
Hamur malzemelerini bir kaba alıp kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğuruyoruz. Hamurdan parcalar koparıp yuvarlak yassı toplar şeklinde yapıyoruz. Üzerine fındık koyup hafifçe bastırıyoruz, şekillerini verdikten sonra fırına alıyoruz. Şerbeti yaparken limonu kaynadıktan sonra katmaya özen gösteriyoruz. Şerbeti pişen tatlımızın üzerine soğuduktan sonra döküyoruz ve tatlımız servise hazır.
Dikkat! Üye/Üyeler ve ziyaretçiler suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği/yorumu Site’de paylaşmamalı. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk münhasıran, içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.