İçindekiler: 200 gr kuru kayısı 1 su bardağı su 3-4 tane limon tuzu Yapılışı: Tencereye kayısıları koyup üzerine su ekleyin ve haşlayın. Kayısılar yumuşadıktan sonra püre haline getirip 5 dk daha kaynatın. Üzerine...
27 Mayıs 2013 Pazartesi 19:40Bu haber 98 kez okundu
Tencereye kayısıları koyup üzerine su ekleyin ve haşlayın. Kayısılar yumuşadıktan sonra püre haline getirip 5 dk daha kaynatın. Üzerine limon tuzunu katıp 5 dk daha kaynatın. Servise hazır afiyet olsun.
Dikkat! Üye/Üyeler ve ziyaretçiler suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği/yorumu Site’de paylaşmamalı. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk münhasıran, içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.